Handelsbetingelser

 

Bookingbetingelser og regler - Generel information om onlinekøb ved Grønnehave Strand Camping

 

Salg og levering

I det følgende vil du finde nyttige oplysninger om brug af online booking. Du kan læse om, hvordan vi behandler dine oplysninger, hvordan du modtager en kvittering for et køb og meget mere.

 

Betaling

Alle priser er ligesom alle andre steder på hjemmesiden skrevet i danske kroner, inklusive moms og alle afgifter med mindre andet er oplyst og klart angivet i situationen. Betaling sker ved hjælp af en af de accepterede betalingskort / kreditkort til online booking, herunder Visa, Mastercard, Maestro, Diners. Der pålægges gebyr på alle betalingskort.

 

Informationer om handel på internettet

Du kan trygt handle på internettet gennem vores online bookingsystem. Du er som forbruger som udgangspunkt sikret i forhold til eventuel misbrug af dit kreditkort på nettet, derfor er der ikke nogen selvrisiko ved misbrug af dit betalingskort via internettet. Du kan læse mere om, hvordan du som forbruger skal forholde dig til betalinger på nettet på følgende hjemmesider: www.betaling.dk, www.fdih.dk.

 

Ændring af booking

For ændring af booking skal du kontakte campingpladsen.

 

Forsendelse og levering

Du vil ved booking og betaling af en hytte, en plads til eget telt, eller en plads til egen campingvogn eller autocamper, få forevist en bookingbekræftelse/kontrakt fra Grønnehave Strand Camping, hvori regnskabet for dit køb fremgår. Kontrakten kan printes ud fra hjemmesiden efter gennemført booking, og fremsendes ligeledes via e-mail umiddelbart efter købet, hvis korrekt e-mailadresse er oplyst af køber. Levering af det bestilte produkt sker ved ankomst hos Grønnehave Strand Camping på ankomstdagen (og afsluttes ved afrejse på afrejsedagen). Begge disse tidspunkter oplyses i den ovennævnte kontrakt. Det bestilte produkt kan ikke overdrages til andre eller ombyttes til kontanter.

 

Fortrydelsesret og refusion

Du har mulighed for at annullere din booking på følgende vilkår:

Ved afbestilling 30 dage eller mere før ankomst, godtgøres 50% af opholdets samlede pris. Ved afbestilling 29 dage eller mindre før ankomst, sker der ingen godtgørelse. Er man startet på sin ferie hos os, er den bookede periode bindende og kan ikke overdrages til andre.

Ved booking af overnatning i perioden 01.07.2022 – 03.07.2022 frasiges fortrydelsesretten og det er ikke muligt at annullere sin booking.

 

Registrering af oplysninger

Grønnehave Strand Camping registrerer dit navn, din adresse, din e-mail samt andre oplysninger afgivet i forbindelse med købet, i sit kundekartotek. Oplysningerne videregives ikke, men Grønnehave Strand Camping beholder registreringen i 5 år. Grønnehave Strand Camping anvender serverside cookies og en sikker forbindelse til at skabe sikkerheden om de oplysninger, som du afgiver på siden. Ved betaling med kreditkort sker registreringen via en sikker server, hvor oplysningerne krypteres før de sendes over internettet. Grønnehave Strand Camping tager forbehold for prisfejl i online booking, det er således altid de oplyste priser på hjemmesiden, der er gældende.

 

Reklamationsbehandling

Hvis du af en eller anden grund ikke modtager din kontrakt, som bekræfter dit køb, og du ikke har modtaget en fejlmeddelelse fra systemet, så kan du kontakte campingpladsen på nedenstående adresse eller telefonnummer.

Klager over bookingforløbet eller selve bookingen skal ske indenfor rimelig tid, efter du har opdaget fejlen eller burde have opdaget fejlen ved almindelig gennemgang af din kontrakt. Du kan klage skriftligt eller mundtligt.

Ønsker du at reklamere efter at du er kommet hjem, kan du senest 7 dage efter afrejse skrive til os på mailadressen info@gronnehave.dk.

Hos Grønnehave Strand Camping vil vi gøre alt for at dit ophold bliver noget helt særligt. Dog vil der altid kunne opstå fejl, og er der ting, du som gæst er utilfredse med, skal du hurtigst muligt rette henvendelse til receptionen. Skulle en udlejningsenhed være mangelfuldt rengjort, eller skulle der være skader i udlejningsenheden, som vi har overset, skal du straks efter ankomst (inden for 2 timer) rette henvendelse til receptionen med henblik på at få denne mangel udbedret. Klager over eksempelvis rengøring der først fremføres ved afrejse, vil ikke blive behandlet.

Grønnehave Strand Camping kan ikke gøres ansvarlig for forekomster af dyr og insekter, idet vi er beliggende i et naturområde.

 

Virksomhedsoplysninger

Grønnehave Strand Camping Regstrupvej 83 DK - 5800 Nyborg +45 65 36 15 50 info@gronnehave.dk CVR.: 40096426