Sommerhus

***NYHED***

Hyggeligt sommerhus 40 meter fra stranden i Nordenhuse mellem Nyborg og Kerteminde på Fyn

Allerede ved ankomsten til sommerhuset, er den gode beliggenhed åbenlys: Vejen fører direkte hen mod stranden, og du kigger lige ud på vandet - og kører ind til huset blot 40m fra stranden!
Huset ligger i 2.række, og med en dejlig, ugeneret grund afskærmet af hække som giver dejligt læ. Huset ligger i Nordenhuse, et skønt naturområde ud til kysten mellem Nyborg og Kerteminde
Indretningen byder på hele 3 soveværelser, samt et lyst og pænt badeværelse med brus.
Tilsvarende er der et pænt, lyst køkken, som er placeret i åben forbindelse med stuen, der er indrettet med spise- og opholdsafdeling. 
Sommerhuset har nogle virkelig fine terrasseforhold på både husets sydside og vestside, og der er udgang dertil fra både køkken og stue.
Derudover er der syd for huset en lille selvstændig terrasse, afskærmet med lille overdækning. 

Sommerhuset indeholder opvaskemaskine, TV, wifi og fuldt udstyret køkken. Sommerhuset er røgfrit. Husdyr er tilladt.
En lille bonus: 2 km fra sommerhuset er der gratis adgang til Grønnehave Strand Camping, hvor der  er morgenbrød på bestilling, kiosk med is, hoppepuder, moon cars og masser af børn at lege med.
Der venter en absolut lækker ferie, hvis du ønsker et skønt fristed tæt på vandet!

 

Priser og betingelser

Udlejningspriser pr. uge:

 Ankomst lørdag 27.06
OPTAGET
 Ankomst lørdag 04.07
OPTAGET
 Ankomst lørdag 11.07
OPTAGET
 Ankomst lørdag 18.07
OPTAGET
 Ankomst lørdag 25.07
OPTAGET
 Ankomst lørdag 01.08
OPTAGET
 Ankomst lørdag 08.08
OPTAGET
 Ankomst lørdag 15.08
OPTAGET.

 

Slutrengøring kan tilkøbes for 750 kr. og skal varsles senest dagen i forvejen. Ved lejers egen rengøring vil der være kontrol af fra udlejers side ved afrejse. Forbrug afregnes med 3 kr. pr. kWh og 70 kr. pr. m3 vand. Aflæses af lejer ved ankomst og afrejse og kontrolleres af udlejer.
Booking er ikke endelig før det fulde udlejningsbeløb er os i hænde. Overførsel til Nykredit Bank 8117-4924392. Fra udenlandsk konto gælder følgende: SWIFT: NYKBDKKK. IBAN: DK9281170004924392.
Udlejning starter lørdag. Nøgler hentes ved Grønnehave Strand Camping Regstrupvej 83 fra kl. 15.00. Nøgler skal afleveres på Grønnehave Strand Camping senest kl. 11.00 lørdagen efter.
Der er dyner og hovedpuder i sommerhuset. Man medbringer selv sengetøj, håndklæder, klude, viskestykker og lignende.