Aktiviteter

Grønnehave Strand Camping byder på skønne naturoplevelser, samt fred og ro.

Vi tilbyder

Er du til en lækker morgendukkert, en løbetur, en cykeltur, eller måske en fisketur, så er Grønnehave Strand Camping lige stedet.

Hver sæson arrangerer vi en masse aktiviteter for vores gæster. Klik på billedet for at få et overblik over hvad der sker på campingpladsen i sæson 2022.

Turistinformation

Vi vil meget gerne være behjælpelig med at finde lige netop det du kunne tænke dig at opleve. Det kunne være den bedste cykel- eller gåtur, eller måske guide dig ind til Borgmestergården i Nyborg. Se vores udvalg af pjecer i vores mini turistinformation som er placeret i receptionen. Vi ser frem til at hjælpe dig.

Nyborg By er smuk og idyllisk. Den har meget historie hvor Nyborg Slot ofte er omdrejningspunktet. Slottet har i sig selv dannet rammer om tilblivelsen af Danmarks første grundlov. Det er absolut et besøg værd.

Voldene omkring slottet danner en utrolig smuk natur. Voldene bliver flittigt brugt af Nyborgenserne, sejlerfolket og ikke mindst campinggæster. Her holder det kendte Nyborg Voldspil også til. De opfører hvert år en stor friluftsmusical, som er hyppigt frekventeret af folk fra hele Danmark.

Besøg https://www.visitnyborg.dk eller https://www.visitkerteminde.dk for at få endnu mere viden om oplevelser og aktiviteter på Nord-Østfyn.  

Dagstur

Kunne du tænke dig at komme på en en-dags-tur til København eller Århus, så er Campingpladsen også supergodt placeret. Toget kører og standser i Nyborg, og indenfor 20 minutter på cykel, er du på stationen. Du kan også tage bilen og parkere gratis ved stationen. Det giver gode muligheder for at kombinere en storby-ferie-dag med afslapning i liggestolen, når du kommer tilbage på campingpladsen. Klik på logoet og du omdirigeres til rejseplanen, hvor du kan se, hvordan togene kører.

Gå til rejseplnanen.dk

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Ring til os på
+45 65361550 eller skriv til info@gronnehave.dk