Hvem er vi

Hvem er vi

Grønnehave Strand Camping blev grundlagt for over 30 år siden af Thomas og Bente Uhre. De havde udset sig denne skønne plet på jord, og kom med den geniale idé at anlægge en campingplads.

Man kan godt forstå at de valgte netop dette sted.

Med egen strand, udsigt over Storebælt, gode muligheder for både cykel- og gåture langs vandet, marker, mose og skov som nabo, er pladsen utroligt velplaceret.

Campingpladsen er igennem tiden blevet opgraderet med 11 hytter, god servicebygning, bålplads, legeplads, badebro, overdækket terrasse og flere strømpladser. Udviklingen står selvfølgelig aldrig stille og intentionen er at forblive nysgerrig og følge med i de krav og ønsker campingfolket måtte have. Dog vil Grønnehave Strand Camping altid have fokus på ægte camping i fredelige og rolige omgivelser.  

I dag er Grønnehave Strand Camping ejet af ægteparret Troels og Søren. Søren på 35 er fra restaurations- og teaterverdenen og en ægte fynbo. Troels på 37 er marketingsmand, og vil nok selv sige at han er fra København, men er egentlig født i Nordjylland. De købte pladsen i 2019 og opdagede en helt ny verden. De havde ikke mange erfaringer med at drive campingplads, for ikke at sige, slet ingen erfaring. Så de betroede sig til deres egne evner og var åbne overfor, at tage ved lære af campinggæsterne samt de tidligere ejere. I dag er de efterhånden godt rustet og ved hvad det vil sige at drive camping anno 2022.

Søren og Troels glæder sig altid enormt meget til at hilse på alle campinggæster, og vil gøre deres ypperste for at alle får et godt ophold.

Vi ses på Grønnehave Strand – Camping ved Storebælt 😊

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Ring til os på
+45 65361550 eller skriv til info@gronnehave.dk